TY - BOOK AU - Չատինյան,Նառա Ռաֆիկի TI - Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա: Ատենախոս. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. PY - 2003/// CY - Երևան ։ KW - Պանրի արտադրություն KW - Dissertation N1 - 2 էջ՝ հավելված; Գիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում; Գրականության ցանկ էջ՝ 105-119 հայ., ռուս. և օտար լեզ ER -