TY - BOOK AU - Տեր-Մովսեսյան,Հ․Ժ․ AU - Վարդանյան,Մ․Ռ․ AU - Ղազարյան,Մ․Ժ․ ED - Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան : ED - Կրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ TI - Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա ։: Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագիծ կատարելու համար SN - 9789939770925 PY - 2019///․ CY - Երևան ։ PB - ՀԱԱՀ KW - Գարեջուր և գարեջրագործություն KW - Մեթոդական ցուցումներ N1 - Մատենագիտություն՝ էջ 20։ UR - http://library.anau.am/images/stories/grqer/metodakanner/2019/ter-movssyan.pdf ER -