Влияние белковых наполнителей вторичного сырья на биотехнологические процессы и качество плавленых сыров : Автореф. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.02. - "Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств" / М.Г. Караханян.
Material type:
- Երկրորդային հումքի սպիտակուցային լցոնների ազդեցությունը հալած պանիրների կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. ... «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոսության : Ե.18.02 [Parallel title]
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի գրապահոց | Սեղմագիր | 352 К-21 (Browse shelf(Opens below)) | Available | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0023727 |
Науч. рук. док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян ; Тема дис. утв. на засед. уч. сов. АрмСХА
Библиогр.: с. 22 (на рус., арм.)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.