serun serun
   Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի էլեկտրոնային գրացուցակ
Image from OpenLibrary

Влияние белковых наполнителей вторичного сырья на биотехнологические процессы и качество плавленых сыров : Автореф. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.02. - "Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств" / М.Г. Караханян.

By: Material type: TextTextLanguage: Russian Publication details: Ереван , 2005.Description: 23 с. : ил., диаграм., граф., таблOther title:
  • Երկրորդային հումքի սպիտակուցային լցոնների ազդեցությունը հալած պանիրների կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. ... «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոսության : Ե.18.02 [Parallel title]
Subject(s): Genre/Form: Dissertation note: Науч. рук. док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян ; Тема дис. утв. на засед. уч. сов. АрмСХА
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Dissertations Dissertations ANAU Scientific library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի գրապահոց Սեղմագիր 352 К-21 (Browse shelf(Opens below)) Available Սպասարկում (ընթերցասրահ) AU0023727

Науч. рук. док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян ; Тема дис. утв. на засед. уч. сов. АрмСХА

Библиогр.: с. 22 (на рус., арм.)

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha