serun serun
   Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի էլեկտրոնային գրացուցակ

Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա :

by Չատինյան, Նառա Ռաֆիկի
Physical details: 126 էջ [2] : աղյս. Year: 2003
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Dissertations Dissertations ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Ատենախոսություն 231 Չ-27 (Browse shelf) Available Սպասարկում (ընթերցասրահ) AU0039368
Browsing ANAU Scientific library shelves, Shelving location: Ատենախոսությունների ֆոնդ, Collection: Ատենախոսություն Close shelf browser
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
230 О-74 Рациональное размещение и специализация сельскохозяйственного производства в зоне Севанского бассейна Армянской ССР : 230 Ս-28 Բանջարային լոբու սորտերի կենսաբանական առանձնահատկությունները և մշակման տեխնոլոգիան ամառային ցանքերում : 231 Г-27 Рациональные сроки отела крупного рогатого скота в горных условиях Армянской ССР : 231 Չ-27 Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : 232 Г-85 Исследование и разработка технологии химического вершкования и посынкования табака в Молдавии : 232 Ա-62 Կենսահումուսի տեսակավորման տեղակայանքի մշակում և պարամետրերի հիմնավորում : 233 Б-91 Основные вопросы возделывания кормовых культур на осушенных землях Колхидской низменности :

2 էջ՝ հավելված

Գիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում

Գրականության ցանկ էջ՝ 105-119 հայ., ռուս. և օտար լեզ.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha