Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոս. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. /
by Չատինյան, Նառա Ռաֆիկի
Physical details: 126 էջ [2] : աղյս. Year: 2003Item type | Current location | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի գրապահոց | Ատենախոսություն | 231 Չ-27 (Browse shelf) | Available | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0039368 |
2 էջ՝ հավելված
Գիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 105-119 հայ., ռուս. և օտար լեզ.
There are no comments on this title.