serun serun
   Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի էլեկտրոնային գրացուցակ

Совершенствование технологии полукопченых колбас из местного рыбного сырья :

by Саакян, Эмма Лендрушевна
Physical details: 142 с. : ил., диагр., табл. Year: 2002
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Dissertations Dissertations ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Ատենախոսություն 336 C-12 (Browse shelf) Available Սպասարկում (ընթերցասրահ) AU0023692

Приложения: с. 130-142

Науч. рук. д-р техн. наук, проф., чл.-кор. АСН РА Р.А. Бегларян ; Тема дис. утв. в АрмСХА

Библиогр.: с. 121-129 на рус., арм. и ин. яз.(127 назв.)

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha