serun serun
   Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի էլեկտրոնային գրացուցակ

Կարմրահյութ խաղողի սորտից վարդագույն գինու պատրաստման տեխնոլոգիայի մշակում և որակական հատկանիշների հետազոտում :

by Գաբրիելյան, Արտակ Հենրիկի
Physical details: 30 էջ ; 20 սմ. Year: 2018
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Dissertations Dissertations ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Սեղմագիր 586 Գ-13 (Browse shelf) Available Սպասարկում (ընթերցասրահ) AU0429538
Browsing ANAU Scientific library shelves, Shelving location: Ատենախոսությունների ֆոնդ, Collection: Սեղմագիր Close shelf browser
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
583 Ա-79 Գյուղատնտեսական մշակաբույսերի ոռոգման արդյունավետության գնահատումը Սյունիքի մարզի պայմաններում : 584 Գ-15 ՀՀ ջերմոցային տնտեսություններում այլընտրանքային էներգիայի կիրառման արդյունավետության գնահատման հիմնահարցերը : 585 Մ-99 Խախտված հողերի քարտեզագրման և հողաշինարարական կազմակերպման ուղիների մշակումը Գեղարքունիքի մարզի օրինակով : 586 Գ-13 Կարմրահյութ խաղողի սորտից վարդագույն գինու պատրաստման տեխնոլոգիայի մշակում և որակական հատկանիշների հետազոտում : 587 Հ-85 Հողերի միավորման գործընթացում ԵՏՀ-ի ներդրումը Կոտայքի մարզի օրինակով : 588 Խ-28 Կորիզավոր մրգերից թունդ ալկոհոլային ըմպելիքների արտադրական նոր տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմագիր՝ Ե.18.01 «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / 589 Ն-63 Գետնախնձորի բնական գինու արտադրական տեխնոլոգիայի մշակում :

Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից:

Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ն. Կազումյան: Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ.Ն. Յավրույան, Տ.Լ. Խաչատրյան:

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha