Կարմրահյութ խաղողի սորտից վարդագույն գինու պատրաստման տեխնոլոգիայի մշակում և որակական հատկանիշների հետազոտում :

by Գաբրիելյան, Արտակ Հենրիկի
[ Dissertations ] Physical details: 30 էջ ; 20 սմ. Year: 2018 Item type: Dissertations
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Սեղմագիր 586 Գ-13 (Browse shelf) Available Ընթերցասրահ AU0429538
Browsing ANAU Scientific library shelves, Shelving location: Ատենախոսությունների ֆոնդ, Collection: Սեղմագիր Close shelf browser
583 Ա-79 Գյուղատնտեսական մշակաբույսերի ոռոգման արդյունավետության գնահատումը Սյունիքի մարզի պայմաններում : 584 Գ-15 ՀՀ ջերմոցային տնտեսություններում այլընտրանքային էներգիայի կիրառման արդյունավետության գնահատման հիմնահարցերը : 585 Մ-99 Խախտված հողերի քարտեզագրման և հողաշինարարական կազմակերպման ուղիների մշակումը Գեղարքունիքի մարզի օրինակով : 586 Գ-13 Կարմրահյութ խաղողի սորտից վարդագույն գինու պատրաստման տեխնոլոգիայի մշակում և որակական հատկանիշների հետազոտում : 587 Հ-85 Հողերի միավորման գործընթացում ԵՏՀ-ի ներդրումը Կոտայքի մարզի օրինակով : 588 Խ-28 Կորիզավոր մրգերից թունդ ալկոհոլային ըմպելիքների արտադրական նոր տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմագիր՝ Ե.18.01 «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / 589 Ն-63 Գետնախնձորի բնական գինու արտադրական տեխնոլոգիայի մշակում :

Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից:

Գիտական ղեկավար՝ Կ.Ն. Կազումյան: Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ.Ն. Յավրույան, Տ.Լ. Խաչատրյան:

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha