Խաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում :

by Սեդրակյան, Արա Մանվելի
[ Dissertations ] Physical details: 24 էջ : 21 սմ. Year: 2017 Item type: Dissertations
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Սեղմագիր 573 Ս-33 (Browse shelf) Available Ընթերցասրահ AU0439056
Browsing ANAU Scientific library shelves, Shelving location: Ատենախոսությունների ֆոնդ, Collection: Սեղմագիր Close shelf browser
570 Հ-85 Մսի և մսամթերքի արտադրության և տնտեսական արդյունավետության բարձրացման հիմնախնդիրների լուծման ուղիները ՀՀ-ում (Կոտայքի մարզի օրինակով) : 571 Ն-15 Ագրոտեխնիկական որոշ միջոցառումների ազդեցությունը պոմիդորի մի քանի հիբրիդների արդյունավետության վրա պաշտպանված գրունտի պայմաններում : 572 Ա-29 Լեռնային պայմաններում ավտոմոբիլային հարկադրական բռնկումով շարժիչների բեռնվածքային բնութագրերը նմանակող լաբորատոր ստենդի մշակում և պարամետրերի հիմնավորում : 573 Ս-33 Խաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : 574 Հ-85 Տեղական ձկնահումքից երշիկների արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում : 575 Ս-25 Պտղատու այգիների միջբնային և մերձբնային տարածությունների մշակման ֆրեզի մշակում և պարամետրերի հիմնավորում : 576 Մ-15 Բարձր զտման աստիճանով կարտոֆիլահանի կառուցվածքի մշակում և բանող օրգանի պարամետրերի հիմնավորում :

Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարաի գիտական խորհրդի կողմից:

Գիտական ղեկավար` տեխն. գիտ. թեկնածու, դոցենտ Ն.Ռ. Սիմոնյան: Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` տեխն. գիտ. թեկնածու Ա.Ա. Զարդարյան: 2017 թ., հոկտեմբերի 12.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha