Normal view MARC view ISBD view

Материалы Международной научной конференции, посвященной проблемам обеспечения безопасности и качества пищевых продуктов /

[ BOOK ] Published by : НАУА, (Ереван :) Physical details: 244 с. : табл., рис. 29 см. ISBN:978-9939-77-006-2. Year: 2017 Item type: BOOK
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
ANAU Scientific library
4-րդ գրապահոց
Գիտական 06 Н-35 (Browse shelf) Available Տասը օր AU0470388
ANAU Scientific library
Ինֆորմացիոն և մատենագիտության սեկտոր
Գիտական 06 Н-35 (Browse shelf) Available Ընթերցասրահ AU0470389
ANAU Scientific library
4-րդ գրապահոց
Գիտական 06 Н-35 (Browse shelf) Available Տասը օր AU0470390
ANAU Scientific library
4-րդ գրապահոց
Գիտական 06 Н-35 (Browse shelf) Available Տասը օր AU0470391
ANAU Scientific library
4-րդ գրապահոց
Գիտական 06 Н-35 (Browse shelf) Available Տասը օր AU0470392
ANAU Scientific library
4-րդ գրապահոց
Գիտական 06 Н-35 (Browse shelf) Available Տասը օր AU0470393
ANAU Scientific library
4-րդ գրապահոց
Գիտական 06 Н-35 (Browse shelf) Available Տասը օր AU0470394
ANAU Scientific library
4-րդ գրապահոց
Գիտական 06 Н-35 (Browse shelf) Available Տասը օր AU0470395
ANAU Scientific library
4-րդ գրապահոց
Գիտական 06 Н-35 (Browse shelf) Available Տասը օր AU0470396

Библиогр. в конце ст.

Текст также: арм., англ.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha