Նանո-սննդային արտադրանքի սպառողների գիտելիքների կառավարման և նրանց բավարարվածության գնահատման փոխառնչությունները (ԻԻՀ օրինակով) : Սեղմ. Ը.00.02- «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասն. տնտեսագիտ. թեկն. /

by Ֆարհադյար, Ալի
[ Dissertations ] Physical details: 26 էջ. Year: 2016 Item type: Dissertations
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Սեղմագիր 52 Ֆ-24 (Browse shelf) Available Ընթերցասրահ AU0402260
Browsing ANAU Scientific library shelves, Shelving location: Ատենախոսությունների ֆոնդ, Collection: Սեղմագիր Close shelf browser
52 A-40 Засоренность полей основных сельскохозяйственных культур Лорийского марза и разработка новых систем борьбы с ней : 52 A-40 Засоренность полей основных сельскохозяйственных культур Лорийского марза и разработка новых систем борьбы с ней : 52 S-69 Агротехника выращивания сахарной свеклы на корм в поливных условиях района имени Камо : 52 Ֆ-24 Նանո-սննդային արտադրանքի սպառողների գիտելիքների կառավարման և նրանց բավարարվածության գնահատման փոխառնչությունները (ԻԻՀ օրինակով) : Սեղմ. Ը.00.02- «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասն. տնտեսագիտ. թեկն. / 520 Ի-80 Բրուցելոզի համաճարակաբանության ուսումնասիրությունը Լեռնային Ղարաբաղի Հանրապետությունում : Սեղմ. ԺԶ.00.03- «Կենդանիների վարակիչ հիվանդություններ, սանիտարական փորձաքննություն, զոոհիգիենա» մասն. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. / 521 Խ-17 Արագ հասունացող պանրի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 522 Բ-24 Երկրորդային հումքի ազդեցությունը «Լոռի» պանրի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /

ՀԱԱՀ

Գիտ. ղեկ.՝ տ.դ-ր, պրոֆ. Կ.Ա.Գրիգորյան

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha