serun serun
   Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի էլեկտրոնային գրացուցակ

Բրուցելոզի համաճարակաբանության ուսումնասիրությունը Լեռնային Ղարաբաղի Հանրապետությունում : Սեղմ. ԺԶ.00.03- «Կենդանիների վարակիչ հիվանդություններ, սանիտարական փորձաքննություն, զոոհիգիենա» մասն. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. /

by Իսկանդարյան, Ֆլորա Ռաժդենի
Physical details: 25 էջ. Year: 2015
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Dissertations Dissertations ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Սեղմագիր 520 Ի-80 (Browse shelf) Available Սպասարկում (ընթերցասրահ) AU0401361
Browsing ANAU Scientific library shelves, Shelving location: Ատենախոսությունների ֆոնդ, Collection: Սեղմագիր Close shelf browser
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
52 A-40 Засоренность полей основных сельскохозяйственных культур Лорийского марза и разработка новых систем борьбы с ней : 52 S-69 Агротехника выращивания сахарной свеклы на корм в поливных условиях района имени Камо : 52 Ֆ-24 Նանո-սննդային արտադրանքի սպառողների գիտելիքների կառավարման և նրանց բավարարվածության գնահատման փոխառնչությունները (ԻԻՀ օրինակով) : Սեղմ. Ը.00.02- «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասն. տնտեսագիտ. թեկն. / 520 Ի-80 Բրուցելոզի համաճարակաբանության ուսումնասիրությունը Լեռնային Ղարաբաղի Հանրապետությունում : Սեղմ. ԺԶ.00.03- «Կենդանիների վարակիչ հիվանդություններ, սանիտարական փորձաքննություն, զոոհիգիենա» մասն. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. / 521 Խ-17 Արագ հասունացող պանրի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 522 Բ-24 Երկրորդային հումքի ազդեցությունը «Լոռի» պանրի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 523 Հ-42 Կոնյակի սպիրտի պահորակման գործընթացի արագացման նպատակով ֆիզիկական գործոնների ազդեցության ուսումնասիրումը : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /

ՀԱԱՀ

Գիտ. ղեկ.՝ ա.գ.դ-ր, պրոֆ. Ս.Լ.Գրիգորյան

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha