serun serun
   Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի էլեկտրոնային գրացուցակ

Բրուցելոզի համաճարակաբանության ուսումնասիրությունը Լեռնային Ղարաբաղի Հանրապետությունում : Ատենախոս. ...ԺԶ.00.03- «Կենդանիների վարակիչ հիվանդություններ, սանիտարական փորձաքննություն, զոոհիգիենա» մասն. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. /

by Իսկանդարյան, Ֆլորա Ռաժդենի
Physical details: 121, [4էջ] : նկ. Year: 2015
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Dissertations Dissertations ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Ատենախոսություն 520 Ի-80 (Browse shelf) Available Սպասարկում (ընթերցասրահ) AU0401362
Browsing ANAU Scientific library shelves, Shelving location: Ատենախոսությունների ֆոնդ, Collection: Ատենախոսություն Close shelf browser
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
52 F-24 The investigating relationship between customer knowledge management and satisfactory assessment of Nano-foods consumers (by IRI example) : Thesies...the PhD degree of economics in the specialty of 08.00.02- "Economy, its fields economics and management" / 52 Х-87 Осот беловойлочных(Cirsium incanum) и меры борьбы с ним в условиях Ахурянского района Арм. ССР : 52 Ս-69 Կերի նպատակով մշակվող շաքարի ճակնդեղի ագրոտեխնիկան Կամոյի շրջանի ջրովի պայմաններում : 520 Ի-80 Բրուցելոզի համաճարակաբանության ուսումնասիրությունը Լեռնային Ղարաբաղի Հանրապետությունում : Ատենախոս. ...ԺԶ.00.03- «Կենդանիների վարակիչ հիվանդություններ, սանիտարական փորձաքննություն, զոոհիգիենա» մասն. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. / 521 Խ-17 Արագ հասունացող պանրի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 522 Բ-24 Երկրորդային հումքի ազդեցությունը «Լոռի» պանրի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 523 Հ-42 Կոնյակի սպիրտի պահորակման գործընթացի արագացման նպատակով ֆիզիկական գործոնների ազդեցության ուսումնասիրումը : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /

Գիտ. ղեկ.՝ ա.գ.դ-ր, պրոֆ. Ս.Լ. Գրիգորյան; Թեման հաստ. է ՀՊԱՀ-ում

Գրականության ցանկ էջ`107-121 հայ., և ռուս. և օտար լեզ. [163 անվ.]

4 էջ հավելված

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha