Երկրորդային հումքի ազդեցությունը «Լոռի» պանրի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /

by Բաղդասարյան, Մերի Էռնեստի
[ Dissertations ] Physical details: 24 էջ. Year: 2015 Item type: Dissertations
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Սեղմագիր 522 Բ-24 (Browse shelf) Available Ընթերցասրահ AU0401319

ՀԱԱՀ

Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Լ.Ա.Այդինյան

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha