Երկրորդային հումքի ազդեցությունը «Լոռի» պանրի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
by Բաղդասարյան, Մերի Էռնեստի
Physical details: 24 էջ. Year: 2015Online resources:
Item type | Current location | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի գրապահոց | Սեղմագիր | 522 Բ-24 (Browse shelf) | Available | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0401319 |
ՀԱԱՀ
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Լ.Ա.Այդինյան
There are no comments on this title.