Normal view MARC view ISBD view

Երկրորդային հումքի ազդեցությունը «Լոռի» պանրի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա :

by Բաղդասարյան, Մերի Էռնեստի
[ Dissertations ] Physical details: 125,[15 էջ]. Year: 2015 Item type: Dissertations
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode
ANAU Scientific library
Ատենախոսությունների ֆոնդ
Ատենախոսություն 522 Բ-24 (Browse shelf) Available Ընթերցասրահ AU0401320

15 էջ հավելված

Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Լ.Ա. Այդինյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում

Գրականության ցանկ էջ`114-125 հայ., ռուս և օտար լեզ. (135 անվ.)

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha