Երկրորդային հումքի ազդեցությունը «Լոռի» պանրի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
by Բաղդասարյան, Մերի Էռնեստի
Physical details: 125,[15 էջ]. Year: 2015Item type | Current location | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի գրապահոց | Ատենախոսություն | 522 Բ-24 (Browse shelf) | Available | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0401320 |
15 էջ հավելված
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Լ.Ա. Այդինյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ`114-125 հայ., ռուս և օտար լեզ. (135 անվ.)
There are no comments on this title.