Կոնյակի սպիրտի պահորակման գործընթացի արագացման նպատակով ֆիզիկական գործոնների ազդեցության ուսումնասիրումը : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
by Հարությունյան, Շուշան Հրաչիկի
Physical details: 28 էջ.
Subject(s):
Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
|
Կոնյակի սպիրտ
|
Thesis
Year: 2015



Online resources:
Item type | Current location | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific library Ատենախոսությունների ֆոնդ | Սեղմագիր | 523 Հ-42 (Browse shelf) | Available | Ընթերցասրահ | AU0401317 |
Browsing ANAU Scientific library shelves, Shelving location: Ատենախոսությունների ֆոնդ, Collection: Սեղմագիր Close shelf browser
ՀՀ ԿԳՆ, ՀԱԱՀ
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ս.Ի.Սահրադյան
There are no comments on this title.