Չատինյան, Նառա Ռաֆիկի
Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոս. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ն.Ռ. Չատինյան. - Երևան ։ 2003. - 126 էջ [2] : աղյս.
2 էջ՝ հավելված
Գիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 105-119 հայ., ռուս. և օտար լեզ.
Պանրի արտադրություն
Dissertation
Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոս. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ն.Ռ. Չատինյան. - Երևան ։ 2003. - 126 էջ [2] : աղյս.
2 էջ՝ հավելված
Գիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 105-119 հայ., ռուս. և օտար լեզ.
Պանրի արտադրություն
Dissertation