serun serun
   Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի էլեկտրոնային գրացուցակ
Չատինյան, Նառա Ռաֆիկի

Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոս. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ն.Ռ. Չատինյան. - Երևան, 2003. - 126 էջ [2] : աղյս.

2 էջ՝ հավելված

Գիտ. ղեկ.՝տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ռ.Ա. Բեգլարյան; Թեման հաստ. է ՀԳԱ- ում

Գրականության ցանկ էջ՝ 105-119 հայ., ռուս. և օտար լեզ.


Պանրի արտադրություն


Dissertation

Powered by Koha