Andreasyan,N.

Study of some components and antibioticsin sausages of domestic production / Որոշ բաղադրիչների և հակաբիոտիկների հետազոտումը հայրենական արտադրության երշիկեղենում / Ն.Ա. Անդրեասյան,Ս.Թ. Մարտիրոսյան, Թ.Հ. Ավետիսյան, Ա.Վ. Ցականյան Исследование некоторых компонентов и антибиотиков в колбасных изделиях отечественного производства / Н.А. Андреасян, С.Т. Мартиросян, Т.О. Аветисян, А.В. Цаканян N.Andreasyan, S.Martirosyan, T. Avetisyan, A. Tsakanyan - Ереван, 2018 - p.: 67-69

References : p.68-69 (15 titles)


Study of antibioticsin insausages
Հակաբիոտիկների հետազոտումը երշիկեղենում
Исследование антибиотиков в колбасах

Powered by Koha