Տեր-Մովսեսյան, Հ․Ժ․

Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա ։ Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագիծ կատարելու համար / Հ․Ժ․ Տեր-Մովսեսյան, Մ․Ռ․ Վարդանյան ; Խմբագիր՝ Մ․Ժ․ Ղազարյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիաների ամբիոն․ - Երևան ։ ՀԱԱՀ, 2019․ - 22 էջ ։ աղյուսակներ ; 20 սմ․

Մատենագիտություն՝ էջ 20։

9789939770925


Գարեջուր և գարեջրագործություն--Մեթոդական ցուցումներ

663.4(077) (NLA)

Powered by Koha