Казумян, К.Н.

Совершенствование технологии приготовления натуральных вин из черноплодных эндемичных сортов винограда Вайоц Дзора. Сообщение 2. содержание антоцианов / Վայոց Ձորի խաղողի սևապտղի էնդեմիկ սորտերից սեղանի գինիների պատրաստման տեխնոլոգիայի կատարելագոծումը հախորդում 2. անտոցիանների պարունակությունը / Կ.Ն. Կազումյան, Ֆ.Ա. Հարությունյան Improvement of the technology of making natural wines from sone endemic varieties of Vayots Dzor region report 2. anthocyanins content / K.Kazumyan, F.Harutyunyan К.Н. Казумян, Ф.А. Арутюнян - Ереван , 2013 - с.: 115-118

Список лит.: с.117 (7 назв.)


Виноделие
Գինեգործություն
Winemaking

Powered by Koha